Donatie

wolkendraagwiegje met wolkenslaapzakje

Opeens stond daar mijn missie,,,,,, Vanuit het niets voelde ik dat er een nieuw onderdeel van Wolkenkinderen op mijn pad gezet werd. Iets wat ik in eerste instantie niet kon bevatten, maar het eerste wolkenslaapzakje werd ontworpen en gemaakt. Ik heb een week gehuild, zo mooi, zo lief, zo zacht. Ik voelde mij gedragen en mocht ze dragen.

Een wolkendraagwiegje met een wolkenslaapzakje is speciaal ontworpen en uniek handgemaakt voor de uitvaart van stilgeboren en overleden prematuurkinderen tot 24 weken. Het wolkendraagwiegje is een tasje met verstevigde bodem waarin het wolkenkindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Het kindje ligt in een wolkenslaapzakje op een wolkenmatrasje en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht.

Daarna ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn missie daadwerkelijk in de wereld te zetten. En gelukkig heb ik ook hierin mijn weg gevonden, geholpen en gedragen door mensen die de missie en mij omarmen.

Kinderziekenhuis Sophia in Rotterdam heeft het voor mij mogelijk gemaakt de wolkendraagwiegjes en -slaapzakjes te mogen aanbieden op de afdeling Verloskunde. Ik hoop dat dit kleine gebaar vol liefde een beetje troost en kracht mag geven aan de ouders om het verlies te dragen.


De vraag of het mogelijk is mij bij mijn missie te mogen steunen door geld te doneren voor het materiaal heeft mij blij verrast. Hoe lief is dit en hoe sluit dit aan bij mijn motto “dragen en gedragen worden”

Het is mogelijk om een vrijwillige donatie te doen op Rabobankrekening NL26RABO0331633566 t.n.v. Mw. E. Cieremans-Engels “Inzake Wolkenkinderen” met de omschrijving donatie.

U kunt ook een keuze maken uit de voorgestelde donatiebedragen van engelengetallen, gewoon omdat ik die getallen zo bijzonder mooi vind:
€ 11,=
€ 22,=
€ 33,=

Namens de wolkenkinderen bij voorbaat dank voor uw steun.

error: Content is protected !!