Hieronder vind u een lijst met interessante links naar websites die met hun producten en diensten een mooi aanvulling zijn op Wolkenkinderen.Watermethode

Op deze pagina vind u alle informatie over de watermethode.

Koesterboek

Dit boek is voor ouders die tijdens de zwangerschap, geboorte of kort daarna hun baby zijn verloren. Het is een boek met een aantal vragen die je bewust stil laten staan bij de zwangerschap, het verlies, maar juist ook bij de momenten van koestering. Wat je vol kunt schrijven met jullie dierbare herinneringen en wat je tegen je hart wil drukken om ze te koesteren. Waarin je je verdriet kan schrijven als de tranen over je wangen stromen van verdriet, maar ook wanneer je hart verwarmd is van herinneringen van liefde. ​Ook is er voldoende ruimte om je eigen verhaal te schrijven. Er staan gedichtjes en quotes in en er is ruimte voor bijvoorbeeld echo’s, foto’s, kaartjes. Een boek om voor altijd te bewaren. 

Dit boek heb ik gemaakt, omdat ik het zelf zo heb gemist tijdens onze momenten van verlies. Ik heb hier met ongelofelijk veel liefde, aandacht, afstemming, zorg en hartgevoel aan gewerkt. 

Je kunt dit boek ook cadeau geven als blijk van liefde en steun aan ouders die hun baby moeten missen.

Praktische Info over het boek:

  • Hardcover, formaat 21 bij 21 cm 
  • 75 stevige bladzijden
  • Leeslint
  • Warme, gender neutrale kleuren
  • Ruimte om eigen foto’s, kaartjes in te plakken
  • Het boek is te koop voor 24,95 euro (excl. 4,50 euro verzendkosten) en te bestellen via www.doula-lin.nl


Nu moet je gaan


‘Nu moet je gaan’ is een prentenboek over stilgeboren baby’s en sterrenkinderen. Een boek zonder woorden met rakende illustraties en ruimte voor een eigen tekst, foto of tekening. Een boek om te rouwen en dankbaar te herinneren.


Sterrenwolkjes

Gepersonaliseerde producten van klei, zoals sterretjes, hartjes, wolkjes, vlindertjes en nog meer voor sterrenkindjes.


Kleine Lucas

Kleine Lucas is sinds 2012 al gespecialiseerd in prematuur kleding in de kleinste maatjes. Onze collectie prematuur en dysmatuur kleding begint bij maat 32 en loopt op tot en met maat 47. Onze collectie prematuur kleding is speciaal voor jouw prematuur of dysmatuur geboren baby. Bij onze kleertjes staat comfort voorop en daarom zijn ze gemaakt van de mooiste en zachtste stoffen.


Kleine Vlindervoetjes

“Tastbare en liefdevolle producten voor sterrenkinderen en sterrenouders. Hier vindt u bijvoorbeeld mini sterrenkaartjes, jaardagkaarten, wolken servetten en liefdevolle ballonnen om een jaardag liefdevol te “vieren”.

Sharon Leijs Afscheidsfotograaf

Sharon Leijs is ervaren afscheidsfotograaf in de Hoeksche Waard en heeft hiervoor de opleiding afscheidsfotografie gevolgd. Op een professionele integere en respectvolle wijze legt zij de begrafenis of uivaart van uw geliefde vast in een waardevol herinneringsalbum. 

error: Content is protected !!