Hieronder vind u een lijst met interessante links naar websites die met hun producten en diensten een mooi aanvulling zijn op Wolkenkinderen.


Watermethode

Op deze pagina vind u alle informatie over de watermethode.


Kleine Lucas

Kleine Lucas is sinds 2012 al gespecialiseerd in prematuur kleding in de kleinste maatjes. Onze collectie prematuur en dysmatuur kleding begint bij maat 32 en loopt op tot en met maat 47. Onze collectie prematuur kleding is speciaal voor jouw prematuur of dysmatuur geboren baby. Bij onze kleertjes staat comfort voorop en daarom zijn ze gemaakt van de mooiste en zachtste stoffen.


Kleine Vlindervoetjes

“Tastbare en liefdevolle producten voor sterrenkinderen en sterrenouders. Hier vindt u bijvoorbeeld mini sterrenkaartjes, jaardagkaarten, wolken servetten en liefdevolle ballonnen om een jaardag liefdevol te “vieren”.

Sharon Leijs Afscheidsfotograaf

Sharon Leijs is ervaren afscheidsfotograaf in de Hoeksche Waard en heeft hiervoor de opleiding afscheidsfotografie gevolgd. Op een professionele integere en respectvolle wijze legt zij de begrafenis of uivaart van uw geliefde vast in een waardevol herinneringsalbum. 

Nu moet je gaan

Prentenboek zonder woorden voor sterrenouders | Nu moet je gaan

‘Nu moet je gaan’ is een prentenboek over stilgeboren baby’s en sterrenkinderen. Een boek zonder woorden met rakende illustraties en ruimte voor een eigen tekst, foto of tekening. Een boek om te rouwen en dankbaar te herinneren.


Sterrenwolkjes

Gepersonaliseerde producten van klei, zoals sterretjes, hartjes, wolkjes, vlindertjes en nog meer voor sterrenkindjes.

error: Content is protected !!