Wolkenkind, Wolkenkind,
raad eens hoe lief ik je vind

In de zomer van 2019 ontmoette ik een lieve oma en zij vertelde mij dat haar kleinkind stil geboren zou worden. Wat een bijzonder verhaal, wat een verdriet, maar ook zo heel veel liefdetjes. En vanuit het niets voelde ik dat Wolkenkinderen op mijn pad gezet werd. Iets wat ik in eerste instantie niet kon bevatten, maar door goed te voelen wat deze wolkenkinderen mij wilden vertellen, werden de wolkenslaapzakjes ontworpen. Zo maakten we samen het eerste wolkenslaapzakje. Ik heb een week gehuild, zo mooi, zo lief, zo zacht. Ik voelde mij gedragen en mocht ze dragen.

Omdat ik zelf geen ervaring heb op dit gebied heb ik een lieve moeder van een stilgeboren kindje om advies gevraagd,  Zij heeft mij aangemoedigd en geadviseerd iets te maken waarin de wolkenkinderen veilig en beschermd vanuit het ziekenhuis naar huis gedragen kunnen worden. Dit zijn de wolkendraagwiegjes en de wolkenreiswiegjes geworden.

Ik kan nog niet geloven dat ik dit mag maken, maar doe dit met alle liefde en passie in mij met en voor de wolkenkinderen. 

 dragen en gedragen worden

error: Content is protected !!