De wolkenreiswieg watermethode is een speciaal ontworpen en uniek handgemaakte ronde uitvaartwieg voor de uitvaart van stilgeboren en overleden prematuur geboren kinderen tot 24 weken.

Deze ronde wieg is speciaal ontworpen voor het toepassen van de watermethode. In de wieg is een glazen schaal geplaatst en deze wordt ook meegeleverd.

Uw kindje ligt in een wolkenslaapzak op een wolkenzacht matras en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht. De bodem van de wieg is verstevigd, zodat uw kindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Om de wieg gedeeltelijk te openen, kan het deksel half teruggeslagen worden. Op deze manier kunt u nog wel in de wieg kijken. U sluit de wolkenreiswieg met een lint waarna de vleugels over het deksel gelegd worden.

De ronde wolkenreiswieg watermethode is er in de volgende maten:

maataantal weken zwangerschapmaximale lengte kindjeDiameter schaal
    
XXStot ca. 16 weken15 cm17 cm 
XStot ca. 17 weken18 cm20 cm 
Stot ca. 19 weken21 cm23 cm 
Mtot ca. 20 weken23 cm28 cm 
Ltot ca. 24 weken32 cm30 cm


De genoemde maten in de tabel zijn de standaard maten die gebruikt worden. Voor de maximale lengte van het kindje is gemeten van hoofd tot hiel.

Voor de watermethode wordt een glazen schaal in de wieg geplaatst. Deze schalen hebben standaard afmetingen.

Alle maten zijn een indicatie en kunnen dus voor uw kindje anders zijn. De beentjes liggen van nature gevouwen in een soort van kleermakerszit tegen het buikje aan, de foetushouding. Het is belangrijk de lengte van de houding van uw kindje te weten om de juiste maat te bepalen.

Mocht u twijfelen over de maat van de wolkenreiswieg dan kunt u beter een iets grotere kiezen. Het is fijner om iets meer ruimte te hebben en dit geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke spulletjes in het wiegjes mee te geven.


De maten kunnen per wolkenreiswieg iets afwijken.
De juiste maten staan vermeld in de omschrijving van de wieg.

error: Content is protected !!