De wolkenreiswieg watermethode is een speciaal ontworpen en uniek handgemaakte ronde uitvaartwieg voor de uitvaart van stilgeboren en overleden prematuur geboren kinderen tot 24 weken.

Wilt u gebruik maken van de watermethode? Deze ronde wieg is hiervoor speciaal ontworpen. In de wieg is een glazen schaal geplaatst en deze wordt ook meegeleverd.

Uw kindje ligt in een wolkenslaapzak op een wolkenzacht matras en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht. De bodem van de wieg is verstevigd, zodat uw kindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Om de wieg gedeeltelijk te openen, kan het deksel half teruggeslagen worden. Op deze manier kunt u nog wel in de wieg kijken. U sluit de wolkenreiswieg met een lint waarna de vleugels over het deksel gelegd worden.

De ronde wolkenreiswieg watermethode is er in de volgende maten:

maataantal weken zwangerschapmaximale lengte kindjemaximale lengte foetushouding 
    
XXStot ca. 16 weken15 cm 11 cm
XStot ca. 17 weken18 cm 14 cm
Stot ca. 19 weken21 cm 15 cm
Mtot ca. 20 weken25 cm 17 cm
Ltot ca. 24 weken32 cm 22 cmDe genoemde maten in de tabel zijn de standaard maten die gebruikt worden. Voor de maximale lengte van het kindje is gemeten van hoofd tot tenen. Voor de wolkenslaapzak en de maat van de glazen schaal staat als extra de maximale lengte van de foetushouding vermeld. Alle maten zijn een indicatie en kunnen dus voor uw kindje anders zijn.

Mocht u twijfelen over de maat van de wolkenreiswieg dan kunt u beter iets groter kiezen. Beter iets meer ruimte en dit geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke spulletjes in het wiegjes te kunnen leggen.

De maten kunnen per wolkenreiswieg iets afwijken.
De juiste maten staan vermeld in de omschrijving van de wieg.

error: Content is protected !!