XS Wolkenreiswieg Watermethode – Retrobl-20

 67,50

Beschrijving

Deze ronde wolkenreiswieg watermethode is een speciaal ontworpen en uniek handgemaakte uitvaartwieg voor de uitvaart van een stilgeboren of overleden prematuur geboren kindje tot ca. 18 weken (lengte maximaal 20 cm).

 

Uw kindje ligt in een wolkenslaapzak op een wolkenzacht matras en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht. De bodem van de wieg is verstevigd, zodat uw kindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Om de wieg gedeeltelijk te openen, kan het deksel half teruggeslagen worden. Op deze manier kunt u nog wel in de wieg kijken. U sluit de wolkenreiswieg met een lint waarna de vleugels over het deksel gelegd worden.

 


De bekleding is gemaakt van een retro wollen deken. De slaapzak is gemaakt van diverse katoenen stoffen (ecru met glanzende stippen en stretchstof).
De wolkenslaapzak heeft een lengte van 20 cm.
De binnenmaten van de wieg zijn: diameter 20 cm, h 10 cm.
De buitenmaten van de wieg zijn: diameter 25 cm, h 13 cm
De retro glazen schaal mett een diameter van 20 cm (hoogte 6 cm)voor het toepassen van de watermethode wordt meegeleverd.

 

Het is ook mogelijk een afsluitbaar plastic doosje te bestellen om uw kindje vanuit het ziekenhuis naar huis te kunnen dragen. Dit kunt u vermelden bij uw bestelling bij mededelingen.