Wolkenafscheid

dragen en gedragen worden

Mijn kind, zo lief, zo klein
heel even mocht je hier zijn
mijn kind, zo mooi, zo teer
ik beloof je, ooit zie ik je weer

in liefde gedragen
in liefde geboren
in liefde loslaten

mooie reis lief wolkenkind


Speciaal voor deze stilgeboren of overleden prematuurkinderen heeft Wolkenkinderen draagwiegjes en slaapzakjes ontworpen.

Het wolkendraagwiegje is een tasje met verstevigde bodem waarin het wolkenkindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Het kindje ligt in een wolkenslaapzakje op een wolkenmatrasje en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht.

Kinderziekenhuis Sophia in Rotterdam heeft het voor mij mogelijk gemaakt de wolkendraagwiegjes en -slaapzakjes te mogen aanbieden op de afdeling Verloskunde. Ik hoop dat dit kleine gebaar vol liefde een beetje troost en kracht mag geven aan de ouders om het verlies te dragen.

Voor Wolkenkinderen is het een missie en zij doneert de wolkendraagwiegjes en wolkenslaapzakjes vrijwillig en belangeloos. Echter, mocht u een donatie willen doen om dit initiatief te steunen, dan is het mogelijk om een donatie te doen op:

Rabobankrekening NL26RABO0331633566 t.n.v. Mw. E. Cieremans-Engels “Inzake Wolkenkinderen” met de omschrijving donatie.

In de winkel is er een donatiepagina met daarop voorgestelde bedragen van engelengetallen, gewoon omdat ik die zo mooi vind.

Wolkenkinderen is enorm dankbaar dat zij de mogelijkheid gekregen heeft haar missie daadwerkelijk in de wereld te zetten. Dankbaar dat ik, Betsie, Wolkenkinderen mag dragen en me gedragen voel door mensen die de missie en mij omarmen.

error: Content is protected !!