Een wolkenreiswieg met wolkenslaapzak is speciaal ontworpen en uniek handgemaakt voor de uitvaart van een stilgeboren of overleden prematuur geboren kind tot 9 maanden.

Uw kindje ligt in een wolkenslaapzak op een wolkenzacht matras en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht. De bodem van de wieg is verstevigd, zodat uw kindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Om de wieg gedeeltelijk te openen, kan het deksel half teruggeslagen worden. Op deze manier kunt u nog wel in de wieg kijken. U sluit de wolkenreiswieg met een lint waarna de vleugels over het deksel gelegd worden.

Mocht u kiezen voor de watermethode, dan kunt u een glazen schaal in het wiegjes plaatsen.

De wolkenreiswieg met wolkenslaapzak wordt in meerdere groottes gemaakt en zijn onderverdeeld in:

maat aantal weken zwangerschapmaximale lengte kindje
XStot ca. 17 weken18 cm
Stot ca. 19 weken21 cm
Mtot ca. 20 weken25 cm
Ltot ca. 24 weken32 cm
XLtot ca. 32 weken40 cm
XXLtot ca. 40 weken50 cm


De genoemde maten in de tabel zijn de standaard maten die gebruikt worden. Voor de maximale lengte van het kindje is gemeten van hoofd tot hiel.

Alle maten zijn een indicatie en kunnen dus voor uw kindje anders zijn. De beentjes liggen van nature gevouwen in een soort van kleermakerszit tegen het buikje aan, de foetushouding. Het is belangrijk de lengte van de houding van uw kindje te weten om de juiste maat reiswieg te bepalen.

Mocht u twijfelen over de maat van de wieg dan kunt u beter een iets grotere kiezen. Het is fijner om meer ruimte te hebben en dit geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke spulletjes in de wieg mee te geven.

De maten kunnen per wolkenreiswieg iets afwijken.
De juiste maten staan vermeld in de omschrijving van de wieg.

error: Content is protected !!