Een wolkenreiswieg met wolkenslaapzak is speciaal ontworpen en uniek handgemaakt voor de uitvaart van een stilgeboren of overleden prematuur geboren kind tot 9 maanden.

Uw kindje ligt in een wolkenslaapzak op een wolkenzacht matras en wordt omarmd door engelenvleugels van liefde en licht. De bodem van de wieg is verstevigd, zodat uw kindje veilig en beschermd gedragen kan worden. Om de wieg gedeeltelijk te openen, kan het deksel half teruggeslagen worden. Op deze manier kunt u nog wel in de wieg kijken. U sluit de wolkenreiswieg met een lint waarna de vleugels over het deksel gelegd worden.

Mocht u kiezen voor de watermethode, dan kunt u een glazen schaal in het wiegjes plaatsen.

De wolkenreiswieg met wolkenslaapzak wordt in meerdere groottes gemaakt en zijn onderverdeeld in:

maat aantal weken zwangerschapmaximale lengte kindjemaximale lengte
foetushouding
XXStot ca. 16 weken15 cm11 cm
XStot ca. 17 weken18 cm14 cm
Stot ca. 19 weken21 cm15 cm
Mtot ca. 20 weken25 cm17 cm
Ltot ca. 24 weken32 cm22 cm
XLtot ca. 32 weken40 cm
XXLtot ca, 40 weken50 cm


De genoemde maten in de tabel zijn de standaard maten die gebruikt worden. Voor de maximale lengte van het kindje is gemeten van hoofd tot tenen. Voor de wolkenslaapzak staat als extra de maximale lengte van de foetushouding vermeld. Alle maten zijn een indicatie en kunnen dus voor uw kindje anders zijn.

Mocht u twijfelen over de maat van de wolkenreiswieg dan kunt u beter iets groter kiezen. Beter iets meer ruimte en dit geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke spulletjes in het wiegjes te kunnen leggen.

De maten kunnen per wolkenreiswieg iets afwijken.
De juiste maten staan vermeld in de omschrijving van de wieg.

error: Content is protected !!